VDTruck: Last Convoy

VDTruck: Last Convoy => Bug Report => Buguri Rezolvate => Topic started by: hakunajke on Nov 19, 2016, 02:37 AM

Title: bug adaugare sofer
Post by: hakunajke on Nov 19, 2016, 02:37 AM
salut, e un bug la adaugare sofer, sunt in orasul firmei si cand dau sa adauge un sofer la camion zice ca trebuie sa fiu in orasul firmei...
Title: Re: bug adaugare sofer
Post by: Shoby on Nov 19, 2016, 07:41 PM
Daca ai incarcat marfa se considera ca deja ai plecat (cu toate ca nu ai plecat). Descarci, schimbi/adaugi sofer si incarci si pleci.
Title: Re: bug adaugare sofer
Post by: hakunajke on Nov 20, 2016, 03:13 PM
nu aveam marfa in tiruri
Title: Re: bug adaugare sofer
Post by: Andu036 on Nov 23, 2016, 07:51 PM
Am descoperit eu problema la asta. E un bug care defapt nu e un bug, ci doar un mesaj care te informeaza gresit pentru ceva ce faci gresit. Trebuie sa selectezi soferul si pe urma sa apesi pe "Adauga". Eu (probabil si voi) apasati inainte doar "Adauga" fara sa selectati soferul si ne inducea in eroare mesajul care ne spunea ca nu suntem in orasul care trebuie, nu ca nu am selectat soferul pe care vrem sa-l adaugam in contract. :)