Dec 16, 2019, 04:55 PM

News:

Bine ati venit! :)


Recent Posts

Pages1 2 3 ... 10
1
Sugestii / Sugestie pentru camioane
Last post by cosmin93 - Nov 25, 2019, 08:55 PM
Propunerea:Ca si in vechiul joc,sa fie posibil sa iti poti lua un tir nou in leasing la fel ca in vechiul joc.Si ar fii fain rau sa avem iar aceea posibilitate cu inmatriculatul la tiruri  :)
Avantaje:Ar ajuta jucatori noi.
dezavantaje:Posibil abuz de cumparare in leasing si apoi sa nu mai plateasca jucatori.Dar cred ca e posibil sa se rezolve asta cu ratingul.Exact cum e la programul acela al doilea camion.
In functie de rating poti cumpara un camion mai bun cu sume mai mari.Gen ai rating 1 poti cumpara camioane cu rating 1 pana in 80.000 de Euro :)
2
Intrebari / Re: Cum as putea sa imi recupe...
Last post by valentin_diaconescu - Aug 15, 2019, 11:46 AM
Va salut! si eu am aceasta problema. cum pot recupera contul vechi folosind email-ul, nu mai tin minte user-ul si nici parola
3
Intrebari / Ati renuntat la forum?
Last post by nanlogistic - May 21, 2019, 05:16 AM
Am vazut pe pagina de fb ca lansati o noua versiune, asa am ajuns pe site / forum.
Are rost sa descarc versiunea veche, disponibila pe site sau mai bine mai astept 4 zile?
4
Intrebari / Bani
Last post by Nrlastest - Dec 11, 2018, 02:14 AM
Salut. Am reintrat de curand pe joc si am observat ca zilnic imi scade suma de bani. Ati bagat salariul soferilor ? Sau de la ce mi se trageau bani?
5
Intrebari / Re: Marfa
Last post by Bogdan_20 - Aug 27, 2018, 04:09 AM
Buna ziua va rog daca imi puteti spune de ce eu cand incarc 25 de camioane care toate trebuie sa mearga si sa descarce in acelasi loc cand ajung ma lasa sa descarc doar 12 camioane in loc de 25 ?
6
Intrebari / Marfa
Last post by ChristianXLX - Jul 15, 2018, 09:00 PM
Cum stim ce marfa s-ar putea adauga in locul celei terminate ? "13t oferta mancare orasul Zagreb" sa zicem, ce marfa s-ar putea adauga in schimb sau se adauga ?
7
Sugestii / Sugestie Market/ Ziar (road ru...
Last post by ChristianXLX - Jul 14, 2018, 05:00 PM
- Topic nou Market
- Nu stiu daca jucatorii de pe last convoy au avut parte de experienta de pe Road rules,  unde exista Ziarul, la care puteam adauga : vanzarea unui camion sau Cumpararea unuia
 Din moment ce numele sectiunii din "shop" este marketplace cred ca ar trebui sa se si respecte ceea ce presupune un "market" asadar cred ca ar trebui sa adaugi si o sectiune de cumparare a unui camion cu optiune de sms pentru cumparator

In opinia mea avantajele se vor regasii in primul rand in respectarea titlului sectiunii, consider ca astfel metodele de vanzare si de cumparare ale camionului vor deveni mai realiste,  Vor disparea mesajele de genul de pe chat : "cumpar camion *** / schimb camion ****|

Cred ca dezavantajele ar interveni in momentul in care un player ar abuza de acest drept de a pune anunt pe market si va face spam, asadar ar fi bine sa se accepte doar 1 anunt de cumparare si unul de vanzare pe zi sau 2 de fiecare
8
Sugestii / Long Hauls
Last post by Astonrivll - Jul 11, 2018, 12:58 PM
Numele propunerii: Tir lung
Descrierea propunerii:
Implementarea in viitor a multiple trailere pe un tir si/sau a unor tractoare de 6 stele (sau 5 doar agabariticele) ca sa formeze tiruri trenuri, ca in australia.
Pro: Diversificarea jocului la nivel inalt.
Contra: Profitabilitatea nu va fi chiar atat de imensa fata de trailerele obisnuite(sau tirul va consuma mult mai mult ca de obicei).
9
Sugestii / Retragere din licitatie
Last post by Andrei88 - May 30, 2018, 09:35 PM
Salut,

propun ca in viitor sa se faca optiunea de a renunta la o licitatie daca te razgandesti pe parcurs. Adica sa iti retragi oferta. Exista cazuri in care licitezi din greseala si poate vrei sa te retragi din licitatia aia. Puteti pune ca sa nu fie gratis si o taxa care sa se scada din banii parteneriatului.
Spor la joc !
10
Sugestii / problema compatabilitate vdtru...
Last post by bogdanroman44 - Apr 14, 2018, 02:23 PM
as vrea sa rezolvati problema cu comatabilitatea vdtruck world ca sa pot juca pe telefon si alte servere
Pages1 2 3 ... 10