v1.1.63

Started by AndyM, Jan 08, 2017, 05:48 PM

previous topic - next topic
Go Down

AndyM

Lista de modificari:

[FEATURE] Transporturile agabaritice implementate. (Pana acum, transporturile agabaritice nu aveau nimic special... cu acest update sunt finisate sa functioneze diferit. Va trebui upgradat camionul (doar cele de 5 stele) sa functioneze pentru transporturi agabaritice, iar acesta va incarca maximul pe care-l poate transporta.)

[FEATURE] Buton de setare automata a vitezei. (Daca pana acum era dificil de setat viteza exacta, am creat un buton special ce o seteaza automat. Daca limita de viteza este mai mica decat viteza camionului, se va seta maximul limitei. Si invers, se va seta maximul camionului)

[FEATURE] Upgrade-ul camioanelor poate fi efectuat din orice oras pentru un cost suplimentar de 10%. (Acest cost nu se aplica si pentru ultimile upgrade-uri facute cu VDP)

[FEATURE] Verificare parola la stergerea parteneriatului.  (Pentru ca sunt unii jucatori ce si-au sters parteneriatul din greseala, acum, pentru a fi sters, trebuie confirmat cu parola contului.

[FEATURE] Introducere cadou nou pe langa cele existente: Insa este secret! :) Il descoperiti voi.

[FEATURE] In parteneriat poate fi vizionat cu aproximare ultima activitate a jucatorului. (Username scris cu alb: Activ in ultimile 24 ore. Username scris cu gri: Activ in ultimile 48 ore. Username scris cu negru: Activ in urma cu mai mult de 48 ore.


[IMPROVEMENT] Marire plaja cadouri cu 50metrii - Usureaza cu 25% colectarea cadourilor.

[IMPROVEMENT] Ajustarea interfetei pe telefoanele mobile.

[IMPROVEMENT] Functia de administrator nu mai poate fi transferata din parteneriat pana acesta nu castiga minim doua contracte. (Implicit exista aceeasi regula pentru parteneriatele aflate pe minus, pentru a diminua parteneriatele rau intentionate).

[IMPROVEMENT] Ridicare limita pentru crearea unui parteneriat la 2. (Rating de 1 nu este suficient. Au aparut multe parteneriate ale utilizatorilor care inca nu au invatat foarte bine jocul. De asemenea, ajuta diminuarea parteneriatelor rau intentionate)

[IMPROVEMENT] Marit panoul pentru trimiterea unui nou mesaj privat.

[IMPROVEMENT] In momentul in care nu exista cerere (fiindca a fost sters contractul de la parteneriat..) va fi specificat acest lucru pentru a nu crea confuzie.

[IMPROVEMENT] Rearanjare panouri pe harta/simulator

[IMPROVEMENT] Imbunatatit panou de indicarea starilor de login. (Pe unele telefoane scrisul iesea din chenar)

[IMPROVEMENT] In mesajele trimise prin parteneriat, acum este mentionata persoana care a trimis mesajul.

[IMPROVEMENT] In lista contractelor, este afisat orasul in care se afla camionul, nu doar mentiunea: "In oras".

[IMPROVEMENT] Procentajul contractelor de parteneriat finalizate nu mai este afisat. (Din cauza ca dupa expirarea contractului se sterge cererea si oferta, acesta era trecut ca si 100% si crea confuzii)

[IMPROVEMENT] Mesajul din header sa fie mai putin transparent. (Pe unele telefoane mobile nu se vedea foarte clar mesajul, avand elemente in fundalul acestuia)

[IMPROVEMENT] Centrare harta imbunatatita. (Inainte de update, cand intrai pe harta, orasul curent aparea undeva prin coltul din dreapta-jos... cel putin pe unele telefoane)



[BUG FIX] Sa nu se mai miste panourile din harta. (Cand miscai rapid harta, se miscau si panourile de pe harta)

[BUG FIX] La cumpararea camioanelor cu VDP sa se puna valoarea de piata nu de catalog. (Camioanele cumparate cu VDP din cauza acestui bug, se vindeau in marketplace la un pret mult mai ridicat, fiind luata valoarea de lista nu valoarea de piata (devalorizarea).

[BUG FIX] Fixare titluri ale panourilor (Posibila fixare a acestui bug: http://vdtruck.ro/forum/index.php?topic=107.0 Spun posibila deoarece nu am reusit sa reproduc bugul, insa am facut ceea ce am considerat pentru fixare)

[BUG FIX] Fixare diferente de preturi in parcarea rapida. (Din cauza zecimalelor, era o diferenta mica de 1-5 EUR, insa diferenta era doar pe client, in realitate retinea aceeasi suma de bani.)

[BUG FIX] Au fost curatate din baza de date contractele parteneriatelor finalizate. (Inainte de update-ul anterior acestea ramaneau, provocand confuzie)

[BUG FIX] Fix bug in momentul in care scrii parola cu caps-lock, se logheaza, dar nu merge mai departe.

[BUG FIX] In momentul in care intri pe-o pagina noua din parteneriat, sa faca automat scroll-up. (Din cauza acestui bug, uneori nu erau afisate panourile din parteneriate)

[BUG FIX] Reducerea cu 50-60% a delay-ului la afisarea licitatiilor si contractelor licitate pe Windows si Android. (Delay-ul provine din cauza calculului distantelor intre toate orasele)

[BUG FIX] Pe telefon, lista soferilor e afisata prea jos si erau acoperite butoanele de sortare

[BUG FIX] Nu era afisat corect timpul ramas pana la debanarea unui cont la login.

[BUG FIX] Fixarea afisarii numarului de amenzi primite. (Din pacate acestea incep sa se contorizeze de acum...)

[BUG FIX] Fixare diferenta ora server afisata

[BUG FIX] Fixarea bugului ce retragea mai multi bani prin plata impozitului cand se dadeau mai multe click-uri pe butonul de confirmare.



[TYPO] In cazul transportului auto sa fie afisat faptul ca se transporta masini si nu tone


woolworth

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо


woolworth

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru


woolworth

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо


woolworth

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

Go Up