Plata la parasirea parteneriatului

Started by Andrei88, Jan 14, 2017, 04:07 PM

previous topic - next topic
Go Down

Andrei88

Salut!
Am o propunere in privinta fregventelor 'tepe' pe care parteneriatele le iau cu anumiti jucatori care dupa ce isi vad sacii in caruta si castiga de pe urma parteneriatelor, decid sa paraseasca parteneriatul pentru ca au gasit mai bine. Ok, nu ii opreste nimeni sa nu plece la mai bine dar sa achite o " taxa" in contul parteneriatului, taxa care sa fie calculata ori procentual in functid de castigul realizat in parteneriat ori sa fie o taxa fixa de genu─║ 50.000 sau 100.000. Asa cei care vor decide sa "tradeze" sa si plateasca pentru asta. In felul asta vei alege in ce parteneriat sa intri cu mare atentie ... si odata intrat ori vei ramane fidel ori vei plati ca sa poti pleca.

Este doar o parere.
Multumesc!

Mikeey

Modelul de postare!!!!

Scorpy

Sunt pentru!  8)
Ce ar putea fii o problema aici e situatia cand apare un abuz din partea patronului care da afara un jucator.

Si pentru domnul Mikeey e bine daca scriem asa? 8)

titlu: taxa parasire parteneriat!
Descrierea: "taxa care sa fie calculata ori procentual in functid de castigul realizat in parteneriat ori sa fie o taxa fixa de genu─║ 50.000 sau 100.000. Asa cei care vor decide sa "tradeze" sa si plateasca pentru asta. In felul asta vei alege in ce parteneriat sa intri cu mare atentie ... si odata intrat ori vei ramane fidel ori vei plati ca sa poti pleca."
Avantaje: mai putini tepari si spioni in cadrul parteneriatelor!
Dezavantaje: Jucatorul care pleaca pierde o suma de bani!


florin93g4

CONTRA !
Atunci, ar trebui sa primesti despagubiri si cand esti exclus din parteneriat.
Plus ca apar mereu divergente si nu esti legat ombilical de colegii de parteneriat, fiecare se descurca cum poate, fiecare are strategia lui de joc:

AndyM

Sper sa nu ajungi niciodata patron, sau si mai rau... premier. :)

Go Up