Sistem Depozite / Sistem Contract Magazine si Fabrici / Sistem Asigurare / +++

Started by Axiom, May 11, 2017, 11:22 PM

previous topic - next topic
Go Down

Axiom

1
- Numele propunerii: Sistem depozite - dezvoltare logistica
- Descrierea propunerii: odata ce ajungi la un prag de cateva zeci de camioane, sa iti poti deschide depozite de marfa in fiecare tara. Se alimenteaza depozitele de catre camioane puternice cu tonaj mare si soferi experimentati, iar de la depozite marfa pleaca spre orasele din tara cu camioane mai slabute (gen curierat), eventual cele carosate pt cat C, cu soferi in curs de experimentare.
- Avantaje: Un plus de realism. O dezvoltare suplimentara pe langa latura de transportator.
- Dezavantaje: O sa devina o treaba migaloasa sa incarci fiecare camion din depozit si sa il trimiti mai departe la fiecare oras din raza.

2
- Numele propunerii: Sistem Contracte cu Magazine/Fabrici
- Descrierea propunerii: Sa poti realiza contracte cu magazine gen:
ROMANIA=Lidl,Praktiker,Dedeman,Metro,Selgros,Kaufland,Carrefour, Cora, Auchan,Ikea,Inditex(Grupul Zara- P&B - Stradivarius - Bershka) s.a.m.d
GERMANIA= https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_supermarket_chains_in_Germany
si alte tari.
In functie de magazin si produsele vandute, rasplata sa difere.
Iar pentru fabrici, in functie de domeniul de activitate al fabricii sa rezulte un tonaj minim de stocuri necesare functionarii = un efort in plus pentru transportator.
ex: fabrica de mobila = are nevoie de lemn/cherestea =
- Avantaje: Ar modifica putin sistemul actual care este cam general. Monotonia de a transporta covoare intr-un oras si atat nu este chiar foarte realistica.
- Dezavantaje: penalizarile care se adauga in cazul in care nu se respecta contractul.

3
- Numele propunerii: Sistem Asigurare si evenimente inevitabile.
- Descrierea propunerii: Sa iti poti asigura fiecare camion, iar pentru soferii noi/incepatori sa existe o sansa de 0.01% sa faca un accident major si 0.001% sa faca un accident minor.
- Avantaje: Plus de diversificare a jocului. Sigurele necazuri pe care le poti patii sunt legate de viteza legala si sansa de fail la loto
- Dezavantaje: Asigurarile sa fie costisitoare, dar mai costisitoare sa fie amenda in cazul unui control

4
- Numele propunerii: Sistem Controale
- Descrierea propunerii: la fiecare 2-3 ore sa se spawneze random pe anumite drumuri controale (ca acele cadouri). controlorii vor verifica starea camionului (serviceul sa fie facut cel putin 40% la fiecare categorie), asigurare, starea remorcii (Sistemul sh remorci si intretinere remorci-vezi mai jos).
- Avantaje: in cazul in care totul e in regula sa ai un bonus de 10% la pretul de descarcare
cu cativa VD points sa poti da spaga la controlori = sa nu te mai caute chiar daca ai nereguli - pe o perioada de timp  ;D  ;D  ;D  ;D
- Dezavantaje: in cazul in care e ceva in neregula - amenda

5
- Numele propunerii: Posibilitatea de a cumpara remorci SH
- Descrierea propunerii: sectiunea de "camioane second" sa devina "SH Store" si acolo sa ai de ales intre camioane si remorci. remorcile sa aiba o stare reprezentata in xx% si sa fie calculata in functie de: aspect (Daca are mai mult de 1mil km, sa fie zgariata,rupta etc), starea la sistemul frigorific,de basculare,sau ce sisteme mai sunt.important e sa poti lua trailere sh =)
- Avantaje: orice player sa aiba acces la toti banii de pe o cursa (hmm...sau nu, in functie de cat e de vechi trailerul si conditia lui sa primeasca doar o parte din bonusul ala de 30% pt trailer propriu)
- Dezavantaje: singurul dezavantaj ar fii impozitarea si asigurarea in plus.

6
- Numele propunerii: Atelier auto si asistenta rutiera in tari
- Descrierea propunerii: la sediul firmei sa ai un atelier unde sa poti sa faci cativa bani in plus in urma unor camioane reparate de la transportatori vecini. asta ar include si un sistem de stricaciuni la camioanele proprii si posibilitatea de a ramane pe traseu. In acest caz intervine unitatea de asistenta rutiera din zona si repara camionul. cum am mai vazut intr-o propunere, sa se incerce adaugarea unei spalatorii. toate astea (atelier propriu si spalatorie) sa adauge un grad de intretinere al camioanelor care dimineaza gradul de uzura.
- Avantaje: folosesti mai mult timp un camion fara sa il devalorifici
- Dezavantaje: cheltuieli in plus pe angajare mecanici, spalatori etc.

7
- Numele propunerii: Profitul din contracte sa fie mai mare
- Descrierea propunerii: Marire profitului
- Avantaje: e cam greu sa te intretii cu 1k-2k per contract in tim ce cheltuiesti 500e pe intretinere si alte treburi
- Dezavantaje: ar incuraja prea mult jocurile de noroc


Astept pareri pro/contra pt fiecare dintre cele 7 propuneri.

Nrlastest

Primele două sunt geniale. Următoarele sunt ok. Iar ultimul e degeaba...eu din câte am văzut îți rămâne 800-1k banii tai iar daca ai 50 camioane sunt deja 50k la 2 transporturi pe zi 100k și să zicem că îți ia șoferii 10k pe zi și tot faci destui bani vizavi de preturile care sunt...teai dezvolta prea repede daca ai face bani mai repede...

ManTgxXxl440

PRO !
Cel puțin primele 2, ar fi bestiale. E mult de muncă și ar trebuii gândite puțin mai adânc.

Razyluco


Angell

Eu sunt PRO.
Esti de apreciat pentru efortul cate l-ai depus pentru scriere  :)

Go Up