Abuzul moderatorilor !!!!

Started by Principe, Apr 09, 2017, 03:08 PM

previous topic - next topic
Go Down

Principe

De ce pe chat se da ban utilizatorilor fara sa fie motive ?? Si cu motive mai putin intelese? De ce nu se dau avertizari sa stii unde ai gresit?? Propun cand se ia ban sa prumesti si un mesaj privat de la cel ce ai luat ban sa poti stii si tu motivul

Scorpy

Colegu un raspuns glumet la intrebarea ta ar fii: pentru ca e democratie!  :)

Si unul serios: poate Andy are alte treburi mai importante de rezolvat decat ce se intampla pe chat-ul general. Si asa sunt doar vreo 20-30 de jucatori care discuta pe acolo. Acuma ca nu sunt in stare sa se inteleaga e partea a doua!  :)

Eu unul sper ca o sa vina si timpul cand Andy se va ocupa si de partea sociala a jocului.

Principe

Parerea mea este ca sunt unii moderatori care inca viseaza avioane. Prea interpreteaza orice si se dau prea folozofi  :o

R4zvan

Pe mine ma face Raducu99 și încă unul nesimțit pentru ca am o scania la Market. ȘI  nu a fost nimeni Online sa îi bazeze.  Eu când le răspund primesc bani.  CEA MAI PROASTA IDEE AM AVUT SĂ BAG BANI ÎN JOCUL ĂSTA.  CÂND MAI PRESUS DE CEI CARE DONEAZĂ SUNT TOT PUPATORII DE MOAȘTE.

R4zvan

Nu este posibil asa ceva. Sa nu știi de la cine iei bani sa poți sa ii explici situația și dupăia sa tragă concluzia.  DIN 3 doar eu primesc ban.

Scorpy

Ei chiar asa colegu n-a fost nimeni?  :)  Poate n-au vrut sa-i baneze!  8)
Si daca n-ai stiut pe chat e democratie!  8)

Principe

Se pare ca aici nu ne poate lamurii nimeni :))

Go Up