Jul 16, 2024, 09:02 AM

News:

Bine ati venit! :)


Sediu

Started by Razvan24, Nov 28, 2016, 12:17 PM

previous topic - next topic
Go Down

Razvan24

Numele propunerii. Sediu
- Descrierea propunerii. Propun sa putem sa facem upgrade la camioane din orice oras...Nu doar din orasul firmei pentru ca peste tot exista in realitate service nu doar in orasul firmei. De exemplu daca eu sunt in Anglia si am sediu in Bucuresti trebuie sa vin toata europa sa upgradez camionul?
- Avantaje. Ar fii mai frumos sa poti upgrada si in alte parti.
- Dezavantare. Nu vad un dezavantaj.

AndyRED

Este o idee buna, ar fi o alta idee sa existe service-uri doar in anumite orase. 80% din orasele de pe mapa sa aibe cate un service. Din moment ce in parcari putem repara camioanele (ciudat), ar fi bine sa le putem si imbunatatii.

gicksboy

PRO, exact acelasi lucru am spus si eu, daca nu facea cineva propunerea aveam de gand s-o fac eu :))
Mi se pare putin ilogic sa poti face revizia si reparatiile oriunde pe glob,dar sa nu poti sa upgradezi un camion in alte orase decat sediu..Sunt de acord si cu faza cu x% din orase sa aiba service-uri(macar atat), cat sa nu fie nevoie sa ne intoarcem sute/mii de km pentru un upgrade.

Shoby

PRO. Dar daca iti faci upgrade la camion in alte serviceuri si nu in cel al sediului sa fie preturile putin mai piperate.

alexs93

+ PRO

Macar 3-4 orase in fiecare tara .

Vulpe

PRO, ca sa nu mai strabatem atat drum, dar preturile pot fi modificate de la oras la oras, cu cat este mai departe de garajul tau cu atat sa coste mai mult.

AndyM


Go Up