Bogdan, nu spune nimeni ca ideea ta nu e buna! Dar jocul a fost gandit ca parteneriatele sa liciteze contractele,
sa primeasca bani si acesti bani sa fie impartiti membrilor prin reduceri.
Este bine si ce spui tu ca parteneriatele sa primeasca automat un numar de contracte, dar acest lucru are 2 dezavantaje
majore si anume: lipsa concurentei si libertatea de a face un parteneriat (de ce sa fiu obligat sa fac fac contractele
daca eu nu vreau sau nu pot din varii motive).Si apropo numarul de parteneriate actuale nu mi se pare exagerat.
Tu ce vrei sa fie doar unul, maxim doua si gata?
Este un pic aiurea acest sistem de licitatie in sensul ca se sta la mila unui click(adica depinde de noroc) si ca
acest lucru duce la o anumita frustrare in sensul ca nu poti sa planifici prea bine activitatea parteneriatului.
Este exact ca la soferi si camioane unde de exemplu ma enervez ca prind soferi de 2* oameni care au carute, dar cu
perseverenta mai prind si eu cate unul.
Eu unul consider ca acest sistem este bun doar ca trebuie aduse unele amendamente la dreptul de a participa la licitatii
si reducerea cat mai mult a licitarii abuzive.
Eu cred ca Andy a incercat sa faca un sistem cat mai aleator posibil. Jocul este la inceput, are anumite sincope (vezi introducerea de la inceput a contractelor medii si mari, marfa in orase care se poate transporta doar cu soferi de 4,5*,etc), dar o parte din ele s-au rezolvat.
Oricum nu va exista un sistem care sa multumeasca pe toata lumea! Oameni sunt diferiti, gandesc si simt diferit si deci orice sistem va duce la discutii, acuzatii, etc. Mai ales ca sunt jucatori care au orgolii imense !!!