Sugestie pentru modificare pret tabel contracte.

Started by TomMy, Feb 09, 2017, 03:23 PM

previous topic - next topic
Go Down

TomMy

- Numele propunerii:Tabel contracte.
- Descrierea propunerii:Propun sa fie redus costu la  tabelu de contracte sa nu mai fie 40 vdp-uri la 20 de zile sau daca tot a-ti marit de la 30 vdp-uri la 40 vdp-uri trebuie sa fie lasata perioada de 30 de zile
- Avantaje:Sunt destule pentru noi.
- Dezavantaje:Nu cred ca sunt.

Pretecst

Salut. Va inteleg munca celor din staff, se subintelege ca trebuie sa aveti si un profit. Intradevar s-au adus imbunatatiri la tabel, totusi 40 vdp la 20 zile este cam piperat.
Sper sa se implice mai multi oameni , sper ca Andy este deschis la aceasta propunere , sper ca se poate face ceva.

PRO
Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, şi încă nu sunt sigur de primul.
                                                Albert Einstein

AndyM

In pretul tabelului este inclus si costul de automatizare, de aceea s-a dublat pretul (de la 30/30zile la 60/30zile). Iar pretul de automatizare nu ar fi doar 10VDP/30 zile (astfel incat sa fie 30 + 10vdp/30 zile) deoarece avantajul acestuia este extrem de mare.

Pretul ramane la 40/20 zile.

TomMy

Puteai sa lasi perioada de 30 de zile dar mareai pretu chiar 50 de vdp pt 30 zile  dar tu ai marit si pretu si ai micsorat si perioada tabelului,infine O seara buna.

Diversq

Joc pentru donatii! daca nu ai observat

AndyM

Puteai sa lasi perioada de 30 de zile dar mareai pretu chiar 50 de vdp pt 30 zile  dar tu ai marit si pretu si ai micsorat si perioada tabelului,infine O seara buna.
Daca nu s-ar fi scazut timpul, ar fi venit 60VDP/30 zile, deoarece venea 30 automatizarea + 30 tabelul. Astfel, am ajuns la concluzia ca mai ok este sa las posibilitatea de a folosi pe-o perioada mai scurta de timp in cazul in care cineva nu are cei 60 VDP.

Go Up