Reducere taxa de vanzare camioane pe market

Started by TomMy, Apr 25, 2017, 04:44 PM

previous topic - next topic
Go Down

TomMy

- Numele propunerii:Reducerea taxei de vanzare de la 25% la 10%-15%

- Descrierea propunerii:Dupa cum se vede a  fost stopat fenomenul cu preturile exagarate , pierdem foarte multi bani cand vindem pe market tirurile vechi.

- Avantaje:Sunt destule,ar scoate playerii camioane mai des pe market. nu numai magnum pe market nu vezi decat magnum de 7L in rest cam rar vezi tiruri mai bune,spre exemplu se poate imparti taxa intre cumparator si vanzator 15% cel de vinde si 10% cel de cumpara.

- Dezavantaje:Pentru cei de cumpara foarte scump.spre exemplu:daca vand un camion la pretu de 100.000$ eu raman cu 75.000$,si daca tot se ia niste bani din taxe sa se gasesca o modalitate sa fie  cu folos.

Pretecst

Foarte buna propunearea , intradevar cam mare taxa la vanzarea camioanelor pe market. Revin cu sugestii vis a vis de subiecutl acesta. astept sa vad reactia colegilor si a lui AndyM.

Pro
Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, şi încă nu sunt sigur de primul.
                                                Albert Einstein

Oxyd31


AndyM

#3
Apr 25, 2017, 06:44 PM Last Edit: Apr 25, 2017, 06:47 PM by AndyM
Un camion il cumperi ca sa il folosesti devalorizandu-se.
Nu cumperi un camion cu 200k si dupa ce-l folosesti sa produca bani sa-l vinzi cu 190k, practic investitie de 10k euro...
Daca-l cumperi ca sa-l vinzi dupa aceea mai scump, nu se poate... odata cumparat, esti 'obligat' indirect sa-l folosesti.

Nu reveniti " cu sugestii vis a vis de subiecutul acesta" deoarece nu se va aproba niciodata asa ceva indiferent de argumente deoarece am mai explicat motivul pentru acest procent.

Pe scurt, motivul este acela de a vinde un camion cu un pret aproximativ de pretul pietei dar proprietarul sa nu primeasca aceeasi suma, fiind o taxa de utilizare....

Go Up