v1.2.36

Started by AndyM, Jun 27, 2017, 12:04 AM

previous topic - next topic
Go Down

AndyM

De aproximativ 3 luni nu s-a mai lansat niciun update ca urmare a implicarii in versiunea europeana si americana.

Versiunile sunt gata de publicare, dar acum trebuie pregatite serverele. Lansarea cel mai probabil va avea loc pe 14 iulie 2017.

Dupa ce am terminat versiunea world-wide m-am hotarat sa mai fac un update pe serverul romanesc preponderent cu bug-fix-uri. Dupa ce va fi lansata oficial varianta europeana si americana vom incepe iarasi cu update-uri consistente cu noi implementari si addon-uri.

Modificarile din update-ul actual sunt acestea:


[BUG] S-au fixat problemele la colectarea cadourilor.

[BUG] Ceasul din joc se actualizeaza suplimentar la accesarea licitatiilor pentru a diminua intarzierile provenite din sincronizari.

[BUG] Nu se mai poate concedia administratorul unui parteneriat.

[BUG] Din motive neclare, transferul administatorului unui parteneriat aflat in datori redevenise posibila. Am fixat aceasta problema.

[BUG] Fix intarziere la plata impozitului. Problema ce necesita relogin in joc.

[BUG] Centrarea hartii pe orasul activ nu era functionala mereu.

[BUG] Problema avans rapid foarte mult dintr-odata.

[BUG] Nu se mai poate descarca marfa in acelasi oras din care s-a incarcat prin intermediul tabelului.

[BUG] Afisare slidere confort/mecanica pana la maximum

[BUG] Nu se actualiza informatia daca un camion este upgradat pentru transporturi agabaritice sau nu.[IMPROVEMENT] Impozit a fost scazut la toate clasele de jucatori. Impozitul a fost scazut drastic in special pentru jucatorii foarte mari (acolo unde nu se mai renta plata unui impozit de 3-5 milioane euro/saptamana)

[IMPROVEMENT] S-a actualizat range-ul de vanzare al camioanelor in market. Suplimentar, pentru a diminua popularea excesiva a market-ului, acum avem un cost de publicare procent din pret DAR se va primi un procent mai ridicat la vanzarea camionului. Astfel la final tot la aceeasi suma primita se ajunge, nu este nicio diferenta in cazul in care camionul e pus strict pentru vanzare si NU pentru a popula inutil market-ul. Suplimentar, camioanele vor parasi market-ul automat dupa 24 ore.

[IMPROVEMENT] Mesaj mai informativ legat de faptul ca nu poti schimba soferii cu altii de rating mai mic pe cursele prea lungi, pentru a nu mai crea confuzii.

[IMPROVEMENT] Pentru a limita licitatiile excesive, acum nu mai pot fi in curs de licitatie mai mult de 3 contracte concomitent.

[IMPROVEMENT] Posibilitate introduce cod bonus (aceasta facilitate o vom folosi dupa lansarea celorlalte servere straine pentru beneficii jucatorilor ce joaca pe mai multe servere.

Go Up