Socializare si atmosfera placuta

Started by Andu036, Apr 22, 2017, 08:06 AM

previous topic - next topic
Go Down

ioanS

Dupa parerea mea ar trebui un regulament clar si sa fie cunoscuti moderatori in momentul cind ai aceptat o functie sa sti ca ai si resposabilitati nu sa stai ascuns si cind vrei dai sactiune si cind nu nu asa nu merge fara cele 2 lucruri zic eu

Principe

Eu sincer in ultimul post al lui ioanS nu am inteles nimic.

YOCHANAN

#32
Apr 24, 2017, 03:01 PM Last Edit: Apr 24, 2017, 03:56 PM by YOCHANAN
Eu indemn pe toata lumea la calm. Altfel se gaseste cate unul care ori se crede tare in parcare.. ori chiar e tare in parcare. Pentru ce atata mute, banuri... sincer sunt adeptul strictetii dar daca aceasta nu se aplica din start, de la un anumit punct e greu s-o implementezi si pe asta.

Nu o sa spun pro sau contra pentru ca eu consider ca am raspuns altfel.

Apelati la calm, daca ajungeti in momente de provocare, si nu sunteti cel care accepta astfel de lucruri, urlati odata la monitor/tableta/telefon, pentru a va elibera nervii/dezlantui, si treceti peste. Oricum nu crede nimeni pe nimeni din spatele monitorului...

Raspunsul la o provocare, si raspunsul fiind in aceeasi nota cu prima replica, din punctul meu de vedere, nu face decat sa il adauge si pe cel de al doilea la o cearta. Daca se ajunge acolo.. nu mai poti spune niciodata ca "ala a inceput"...

Va doresc cat mai mult calm cu putinta!

ioanS

Nici o problema Principe (ARATOSULE) am sa iti trimit o traducere

Principe

Așteptăm.  Fi putin mai explicit

ioanS

Mam prins eu de unde ura asta a ta pe mine aratosule se explica acum de ce o tot ti sa sari pe mine

Principe

Gresesti ioanS. Ce ura sa am pe tine daca eu nu am inteles la ce te referi .

YOCHANAN

Cica topic de spalat rufe. Facem unul sa le si clatim?

Scorpy


Principe ce a vrut sa spuna Yocha prin postarile lui ai inteles?

Yocha daca cineva are o opinie diferita de a ta inseamna ca spala rufe, spune prostii, minte,e abuziv, etc? Tu vii si indemni la calm dupa ce faci doar provocari pe chat si intretii o atmosfera de scandal acolo? Nu cred ca mai are rost sa dau exemple. Ma bucur ca Andy mi-a oferit o solutie la aceasta problema si anume dezactivarea chatului.

Nu cred ca a cerut nimeni oprirea discutiilor pe chat sau ca cineva anume sa nu mai vorbeasca pe acolo. Dar e si partea celalta a monedei. Nu cred ca este bine, corect sau cum vrei sa-i spui ca atunci cand intra cineva pe chat sa fie luat la misto,atacat, provocat, etc pentru faptul ca cineva face greseli de exprimare sau gramaticale. Sau ca atunci cand cineva a pus la market carute la pretul de 24.000 sa fie facut nesimtit si sa fie ridicat in slavi ala care le vinde cu un pret de 100.000. Ori raspunsuri la misto la intrebarile unui jucator nou. 

Si faza cu implementarea unei solutii pe joc eu nu cred ca Andy va mai face din nou greseala sa ignore rezultatul unui vot sau majoritatea jucatorilor. Si aici ma refer la faza cu limitele pentru rangurile de la parteneriate! Cei care au fost pentru pastrarea lor au ajuns sa tot dea la reseturi la parteneriate. Norocul a fost ca Andy a gasit o cale de mijloc si situatia este pe linia de plutire.
Asa ca eu cred ca se poate implementa pe joc oricand o noua regula, mai ales daca aceasta este benefica jocului si este sustinuta de cea mai mare parte a jucatorilor, duce la o dezvoltare a jocului. Si daca in timp se dovedeste ca n-a fost benefica se schimba sau se renunta la ea si gata.

Si ca sa fie clar pentru toata lumea! Acest topic a fost facut "topic de spalat rufe" de domnul Oxy care a trecut la atacuri la persoana. Eu cred ca Andu ca si mine prin acele poze a vrut doar sa dea un exemplu din multe altele. S-a facut referire strict la anumite genuri de situatii, discutii, etc. si nu s-a facut referire la o anume persoana!


Sxbxlvnu

Hai sa nu facem chat aici, faceti un topic in off topic, sau pe chat.
Nu cred ca a fost facut topicul sa va certati voi aici   ;D

Principe

Scorpy cred ca ai gresit persoana. Ma confunzi cu altcineva. 

Go Up